ROM

Hele vårt vandrerhjem er unikt designet av gjenbruks gjenstander og marint avfall. 

Vi har 4 store dobbeltrom, hvor hvert rom har eget tema. Vi kaller disse rommene for trålekule rommet, bruskasse rommet, tau rommet og rakved rommet.  Trålekule rommet og bruskasse rommet har også en sovesofa. Disse rommene kan brukes som familierom. Det er ingen dusj eller toaletter på rommene. 

2 sovesaler er nå under utbygging og skal være ferdig til mars 2020. Den ene sovesalen vil romme 16 personer og den andre, 20 personer. Vi kaller disse rommene for 16 mix rommet og 20 mix rommet. 

Ett stort felles kjøkken hvor man kan lage seg deilig mat. Kjøkkenet består av 2 stasjoner. Her finner du komfyr, micro, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, oppvaskmaskin og alt av kjøkkenutstyr.

En stor, lys og fin matsal har vi også. Her blir frokost servert til dem som booker seg en natt hos oss. Rommet brukes også som oppholdsrom og er en fin plass å slappe av mellom slagene. 

Chill out rommet, som vi kaller det, består av ett biljardbord, spill og bøker. 2 sofaer og 2 stoler som henger i taket, er deilige plasser å nyte tiden. 

Toaletter og dusjer er ikke på soverommene. Man finner rene, pene toaletter og dusj rom ute i gangen. 

En stor gymsal har vi også. Her finner man alt av typisk skole gymsal apparater. Basket korg, turnapparater, landhockey utstyr ect. Her er det også en dame garderobe og herregarderobe. I begge disse garderobene finner man en fellesdusj med 6 dusjer og ett rom med 1 dusj. Toaletter er det selvfølgelig her også. 

Uteområdet er veldig stort. Ballbinge, en liten zip line og mange lekeapparater finner man her. Vi skal også lage til sandstrand etterhvert, men denne vil ikke være klar før iallfall 2021.  

2 stk. fine turløyper som passer for dem fleste, starter også hos oss.