NESTEKJÆRLIGHET FRIVILLIG ORGANISASJON

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi: 

Nestekjærlighet er omsorg for andre mennesker og det å føle seg ansvarlig for ethvert medmenneskes velferd uten hensyn til religion, kjønn eller politisk standpunkt. Mens noen betrakter det som et element i sosial kontroll, ser andre på det kun som en form for altruisme. Nestekjærligheten er et eksempel på en aktiv, utadvendt kjærlighet. <3 


NESTEKJÆRLIGHET Frivillig Organisasjon går ut på akkurat det ordet tilsier!! Vi tror på det å dele det vi har, å bruke det som eventuelt andre ikke vil ha lenger. Å gi tilbake til samfunnet. 

Alle som bidrar med å få våre lokaler fine, sortere det vi får inn osv, er frivillige som ønsker å gi tilbake av sin tid til andre <3 

Smøla´s befolkning kommer til oss med alt fra klær, sko, pynteting, elektriske ting,vesker, smykker, bilder, bøker, DVDér, leker osv. 

Alle dem flotte tingene vi får til vår gjenbruksbutikk, selger vi for en veldig billig penge. Vi påstår at vi har Norges billigeste bruktbutikk, å det tror vi ikke er langt ifra sannheten :) 

Vi har også en donasjons kafe. Her finner man deilige hjemmelagede kaker, kaffe,te og vi har alltid kjærlighet på pinne til barna. Alt er gratis i kafeen, men om man har muligheten, så kan man donere en liten slant i donasjons kassen som står fremme. 

60 % av overskuddet som kommer inn i vår bruktbutikk og 50% av overskuddet fra donasjons kassen i kafeen ,etter at leie og strøm er betalt, deler vi  ut til andre lag, klasser og organisasjoner på Smøla.  

Hver tredje måned trekkes det ut 3 organisasjoner,klasser og lag.som kjemper om overskuddet for dem neste 3 månedene.  Når disse 3 månedene er gått, blir det foretatt en "trekk ut av hatten" trekning. Da går en avgårde med `seieren` og får med seg overskuddet for dem siste 3 månedene.  

Gjenbruks butikken og kafeen har åpent hver lørdag fra 11.00 til 16.00 for Smøla´s befolkning.

For gjester som bor på Eco Camp Norway er butikken alltid åpen. 

               

                 Life is Love, Love is Life <3