KUNDEANBEFALINGER

Komfortabelt, rent, hjemmekoselig og morsomt. Vi hadde ikke lyst til å dra. Verd turen til Smøla

"Store, rene rom med deilige senger. Stort og hyggelig felleskjøkken, masse plass og muligheter for både lek og avslapning med biljard, ping-pong, liten zip-line, nydelige turstier, bålpanne for grilling osv. Vi lånte også sykler og syklet til en fantastisk gapahuk med utsikt over havet. Super atmosfære, nydelig vertskap. Og god frokost inkludert! Sted som passer ALLE!"

Navn: Siv


Triveligste plassen på øya

" Det var en anderledes opplevelse en standard hotell, plassen er en ombygd skole, likte veldig godt rommene og ildsjelen til daglig leder. Sengene var komfortable og oppholdet var kjempefint. Det er klart vi kommer tilbake dit neste gang også. Følte oss så hjemme fra første stund"

Navn: Frank


Fantastisk og unikt m miljøvennleg profil

"Synes at hele opplegget rundt Eco camp var en god ide, utnytting av eksiterende bygninger, og ikke bare bygge nye flotte kolosser. Dette ga hele stedet sjel, også fint å ha tilgang til kjøkken og kjøleskap, særlig siden det var lang til nærmeste, spisested."

Navn: Inger


Vertskap med stor omtanke for sine gjester

"God frukost! Spesiell innreiing, annaleis enn andre overnattingsstadar, svært hyggelig personale, likte at det vart vekt på gjenbruk"

Navn : Janne


Kjempekoselig opphold

"God frokost,og et vertskap som virkelig gikk inn for at gjestene skal ha det bra.Svarte velvillig på spørsmål,og ordnet opp om det var noe vi etterlyste.Kommer gjerne tilbake hit."

Navn: Johny